PROJECTBESCHRIJVING
Het vlaggenschip van de Dutch Cuisine met ingrediënten als Kamperlam, zeetong uit de Noordzee, kaviaar uit Eindhoven en groenten, veel groenten. Dat is Bolenius. Tuinbonen, knolselderij, liefst uit eigen tuin, pal naast het restaurant op de Amsterdamse Zuidas. En verder duurzame vis- en vleesproducten van de hoogste kwaliteit. Luc Kusters kookt er sinds 2010 mee in de keuken van Bolenius, met veel succes. Bolenius heeft sinds 2016 een Michelinster en staat in nationale én internationale lijsten hoog aangeprezen als beste groentenrestaurant. In 2021 volgde ook nog een Groene Michelinster!
We zijn trots om sinds 2022 de online communicatie van Bolenius en Luc Kusters te mogen verzorgen. We beheren de sociale media, staan in voor de fotografie, de content creatie en betalende advertenties.
VOOR RESTAURANT BOLENIUS (NL) VERZORGEN WIJ
ONLINE MARKETING
CONTENT MARKETING




